m

ONTDEK ONS

Batirama in Doornik
18-19-20 & 24-25-26 januari 2020

Batimons in Bergen
1-2-3 & 7-8-9 februari 2020

BelHabitat in Moeskroen
7-8-9-10 februari 2020

Batibouw in Brussel
Van 29 februari tot 08 maart 2020 Hall 5 Stand 5538

Batireno in Namen
17-18-19 & 23-24-25 oktober 2020

Verfraait het huis !

Belgische leader van decoratieve kalkbepleistering voor binnen en buiten.

Wallrok is het artisanaal bedrijf van Mathieu Naslin, gespecialiseerd in decoratieve kalkbepleistering voor binnen-en buitenmuren.
Met zijn meer dan tien jaar professionele ervaring, staat Mathieu Naslin u bij met deskundige raadgeving voor de mooiste realisatie van uw project(en)
en volgt de werf tot het einde van de werken.

Wie zijn we ?

Wallrok staat voor ambachtelijk vakmanschap, behoud van traditie en natuurlijke authentieke materialen waarmee wij uw gevels terug doen stralen.

Met een techniek op basis van kalkpleister geven wij muren en gevels het uitzicht van een mooie traditionele steengevel.

Deze techniek kan toegepast worden in diverse varianten en op verschillende plaatsen bij bv binnenmuren, gevelrenovatie, scheidingswanden, omkadering van ramen en deuren, en vele andere.

Onze producten kunnen aangebracht worden op verschillende ondergronden bij renovatie of nieuwbouwprojecten. Ze kunnen eveneens gecombineerd worden met isolatiematerialen voor meer thermisch comfort.

De afwerkingen en kleuren zijn grenzeloos en worden afgestemd op de stijl van de woning: hedendaags, rustiek of klassiek.

KALKBEPLEISTERING…
…EEN AUTHENTIEK
MATERIAAL DAT NAAR
IEDERS WENS
KAN WORDEN
AFGEWERKT…

Nous utilisons des cookies pour vous garantir la meilleure expérience. Si vous continuez à utiliser ce site Web, nous supposerons que vous êtes satisfait.
OK