Als de magie gebeurt, wordt de kalk steen.

Geen steen, geen gevelbekleding, maar een handgesneden kalkpleister “die steen imiteert”, voor uw gevels en lage muren, maar ook voor uw binnenmuren. Wallrok is een expert in wanddecoratie en kan kalkpleisters maken naar uw wensen, om uw huis uniek te maken. Eigentijds, klassiek of rustiek, Wallrok maakt uw dromen waar.

Als de magie gebeurt, wordt de kalk steen.

Wallrok is een expert in wanddecoratie en kan kalkpleisters maken naar uw wensen, om uw huis uniek te maken. Eigentijds, klassiek of rustiek, Wallrok maakt uw dromen waar.

Wallrok is de Belgische leader van decoratieve kalkbepleistering voor binnen en buiten

Wallrok is een ambachtelijk bedrijf, geleid door Mathieu Naslin, en gespecialiseerd in binnen- en buitenmuurdecoratie, en thermische buitenisolatie.

Met meer dan vijftien jaar ervaring staat Mathieu Naslin tot uw beschikking om al uw projecten te bespreken en blijft hij uw bevoorrechte gesprekspartner, vanaf de offerte tot het einde van de werkzaamheden.

Gezien op TV

Wallrok had de grote eer het onderwerp te zijn van een reportage over zijn activiteiten in het bekende Belgische tv-programma: Une Brique dans le Ventre.

Mathieu Naslin ontmoeten is proeven van zijn passie voor het vak

Mathieu heeft maar één woord in zijn mond: het resultaat. Zijn dagen volgen elkaar op en staan in het teken van 2 hoofdideeën: u ontmoeten en uw huis mooier maken. Gepassioneerd door zijn vak, is hij onuitputtelijk over de duizend en één manieren om het te doen door middel van ongeëvenaarde creativiteit.

Kalk: een voorouderlijk materiaal bewerkt volgens uw wensen

Buiten decoratie

Kies de afwerkingsstijl voor uw muren die bij u past en geef uw huis een vleugje karakter dankzij onze beheersing van natuurlijke producten op basis van kalk.

Interieur decoratie

Creëer uw eigen sfeer met de verschillende beschikbare afwerkingen voor uw binnenmuren: steenlook, baksteenlook of gladde look.

Thermische buitenisolatie

Combineer thermisch comfort en esthetiek in uw woning met het TBI-systeem. Steenlook, baksteenlook of gladde look.

Prestaties in heel België, Luxemburg en Noord-Frankrijk.